Aflevering special | Wie kiest wordt gekozen!

Special: Een worstenbroodjeswinkel groot maken, hoe doede gij da?

In alle voorgaande Let’s LOUC afleveringen lieten we steeds één creatief specialisme zien die je kunt inzetten om als bedrijf zichtbaar te worden. Van video’s tot interieursigning en van TikTok tot een goede tekstschrijver. Maar hoe leuk is het om een bedrijf te laten zien, dat goed nadenkt over 𝙬𝙖𝙩 ze inzetten. En 𝙝𝙤𝙚 ze zichzelf in de markt zetten. We gingen op bezoek bij Houben worstenbrood in Eindhoven. Wat blijkt: alles hangt vast aan een aantal kernwoorden. Kernwoorden die vooral uit het brein van eigenaar Bart Houben komen. Hij was het die een belangrijke keuze maakte voor het familiebedrijf. 𝙒𝙞𝙚 𝙠𝙞𝙚𝙨𝙩 𝙬𝙤𝙧𝙙𝙩 𝙜𝙚𝙠𝙤𝙯𝙚𝙣! En daarom koos hij voor worstenbrood en níks anders!

Luister naar zijn verhaal en laat je inspireren. Hiermee komt er een eind aan het tweede Let’s LOUC seizoen. Alle afleveringen vind je terug op Youtube of mijn website. Dank aan iedereen die heeft meegewerkt en heeft gekeken.

———————

Wil je als bedrijf ook meer zichtbaar worden? Bekijk dan onze andere video’s of neem contact met ons op via www.louc.nl.