Over Malou

Creatief communicatieadviseur met een Brabants hart

Ik ben Malou van Loon. Communicatieadviseur en gespecialiseerd in het ontwikkelen van passende content. En content is meer dan alleen tekst. Al heel wat jaren reis ik rond in communicatieland en dat bevalt me bijzonder goed. Al mijn kennis deel ik graag met jou. Met mijn bedrijf LOUC adviseer ik bedrijven op het gebied van tekst, beeld, audio én beleving. Daarnaast presenteer ik ook met veel plezier. Verhalen ophalen is de rode draad van mijn werk!

 

 

Enthousiaste Malou van Loon

Creatieve geest

Ik houd van gekke dingen. Het buiten de lijntjes kleuren en doen wat een ander niet doet. Mijn creativiteit zet ik graag in bij het neerzetten van een goed verhaal over jouw business. Ik help je niet alleen bij het opstellen van dat verhaal maar leer je vooral hoe je het anderen kunt vertellen. Dat is een heel proces. Maar vooral heel leuk, leerzaam én bruikbaar.

Waar ik blij van word

Ik word blij van lekker eten, foodmarkets, muziek, erop uit trekken natuurlijk mijn gezin. Al heel wat jaren ben ik samen met mijn man Sjoerd. Samen hebben we twee dochters. Verder vind ik het erg fijn om regelmatig nieuwe mensen te ontmoeten en houd ik van gezelligheid en spontane acties.

Lees meer

Het ontstaan van LOUC

We gaan even way back! Het begon allemaal tijdens mijn studie HBO Communicatie Concept & Creatie. Uiterst zorgvuldig gekozen natuurlijk. Na vier jaar had ik het papiertje in de pocket. En sindsdien ben ik actief op het gebied van marketing en communicatie. Steeds in verschillende sectoren. Dit leverde me een flinke rugzak aan bagage én een fijn netwerk op.

Kun je me eens helpen?
Met enige regelmaat werd mijn advies gevraagd over communicatievraagstukken. Of voor het bekijken van teksten. En dat beviel! Tijd om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Zo zie je maar, soms moet je lef tonen en het avontuur aangaan. LOUC is in de lucht. En vliegt!

De naam LOUC is trouwens een samenvoeging van mijn naam Malou en het woord Communicatie. En het staat ook symbool voor mijn kijk op communiceren.

Toon je lef!
Met mijn creatieve ideeën en expertise overtuig ik je graag om te durven. Om eens buiten de gebaande paden te gaan. Heb jij dat lef? Klim dan op het podium. LOUC helpt je daarbij. Samen gaan we impact maken.

Benieuwd naar hoe ik zelf altijd op zoek was naar dat podium? Lees hier mijn verhaal.

In een paar woorden omschrijf ik mijzelf als:

  • Creatief
  • Regelaar
  • Vlot
  • Verteller
  • Doener
  • Avontuur
  • Samen