Aanbod

Als (interim) communicatieadviseur zet ik mijn creatieve brein graag in voor bedrijven met lef, die écht gezien willen worden. Ik coach, creëer, presenteer, adviseer of neem een volledig project uit handen. Bekijk hieronder mijn aanbod en neem contact op als je een specifieke vraag hebt.

Struggle jij met (online) zichtbaarheid?

Ben jij het ook meer dan zat dat je iedere week weer moet bedenken wat je op social media moet zetten? Of loop je als communicatiemedewerker te leuren om leuke weetjes om te delen. Laat je beeldbank te wensen over? Als je er al een hebt. En misschien heb je ook wel het idee dat je achterloopt ten opzichte van je concurrenten. Stiekem droom je eigenlijk van een gelikte website, mooie events, nieuwe manieren om je klanten aan te trekken. Maar je ziet er als een berg tegenop. Want waar moet je in godsnaam beginnen?

Je bent niet de enige.

En dat is niet erg. Jij bent druk met je werk. Je bent niet bezig met het verbeteren van je communicatie naar buiten of je klantenbinding. Je weet wel dat het anders moet. Maar de waan van de dag slokt je nou eenmaal op. Of misschien zie jij het wel en probeer je al tijden je collega’s te overtuigen dat het tijd is voor verandering. Maar valt het kwartje nog niet.

Ik liep daar ook tegenaan

Voordat ik ondernemer was werkte ik met veel plezier in loondienst bij verschillende bedrijven. Ik weet dus als geen ander hoeveel tijd het kost om je uitstraling naar buiten toe goed neer te zetten. En wat het kost om dit consequent uit te dragen. Maar ik weet ook hoe je het slim kunt aanpakken, door er op voorhand goed over na te denken, commitment te creëren en het dan te gaan doen. Als ervaringsdeskundige help ik jou met al mijn enthousiasme om de verandering in gang te zetten, zodat jouw zichtbaarheid weer past bij deze tijd. En misschien wel het allerbelangrijkste: dat het weer past bij jouw organisatie.

Wedden dat die frisse wind voor verandering zorgt? Neem contact op voor meer informatie.