Presentatie

Presenteren is mijn lust en mijn leven. Dat wist ik al op jonge leeftijd. Ik spring graag op het podium om een avond aan elkaar te praten. Of het verhaal van jullie bedrijf te vertalen naar een video, vlog óf podcast. Krijg je zelf knikkende knieën of sta je gewoon liever aan de zijkant, dan is dat niet gek. Ik neem het graag van je over.

Eventpresentatie 

Ik heb ervaring in de recreatie en animatiebranche voor kinderen. Kindertheater, voorlezen óf het aan elkaar praten van kinderevents: I love it! De combinatie van een spannend event met een boodschap, gecombineerd met vreugde, dans en theater…daar ben ik op mijn best!

Podcast | Van concept tot presentatie

Wil je als bedrijf graag een podcast, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Stop met dwalen en zoek hulp. Ik kan je snel helpen door van jullie hersenspinsels een goed concept te maken. Een stevig script waarmee je aan de slag kan. En desgewenst kruip ik achter de microfoon om als presentator jullie verhaal op te halen. Heerlijk om mijn nieuwsgierigheid zijn gang te laten gaan. Wist je trouwens dat een podcast een ideale manier is om meer over een project, vacature óf het bedrijf te vertellen? Probeer ’t eens!

Verslaggever van échte verhalen

Ik ben op mijn best in een informele omgeving. Daar waar iedereen zichzelf mag zijn en fun voorop staat. Als mensenmens leg ik eenvoudig contact en ben áltijd nieuwsgierig naar mooie verhalen. Wist je dat de leukste verhalen vaak verstopt zitten in de kleinste dingen? Daar ben ik áltijd naar opzoek. Als razende reporter word ik enthousiast van de meest persoonlijkste en unieke verhalen.

Dagvoorzitter

Ben je op zoek naar een dagvoorzitter die écht verbinding maakt met het publiek en zorgt dat de hele boel niet inkakt? Neem dan contact op!

Neem contact op!

Voor meer informatie over presentatieklussen, neem contact met mij op via info@louc.nl of 06-34036100.