Interim communicatieadviseur

Interim communicatieadviseur in de Brainportregio

Als interim project- en communicatieadviseur in de Brainportregio heb ik inmiddels heel wat organisaties geholpen. Ik vind het ontzettend leuk om steeds op verschillende plekken aan de slag te gaan. Zo leer ik steeds nieuwe mensen kennen, herken ik situaties en bovendien: er is altijd een nieuwe uitdaging.

 

 

Na heel wat ervaring in loondienst werk ik sinds 2021 volledig zelfstandig. Ik heb vooral ervaring in de zorg, het onderwijs en de maatschappelijke sector. Maar dat wil niet zeggen dat ik niet daarbuiten werk. Sterker nog: dat vind ik juist leuk.

De afgelopen jaren heb ik onder andere gewerkt voor:

Wat kan ik voor je betekenen?

Mijn kracht ligt in het snel schakelen. Ik ben een creatieve communicatieadviseur, die niet weg deinst voor uitdagingen. Wil je uit de brei van vergaderingen en logge situaties stappen? Ga dan aan de slag! Learning by doing en bereik in korte tijd meer dan altijd maar in de fase blijven hangen ‘we willen dit’.

Ik adviseer, organiseer, coach, creëer, presenteer maar neem ook volledige projecten uit handen. Als het raakvlakken heeft met bovenstaande zaken, mag je me altijd bellen.

Nieuwsgierig naar mijn projecten?

Bekijk dan eens mijn portfolio voor een kleine greep uit de leuke klussen die ik heb mogen doen. Of bekijk de Let’s LOUC serie, waarin ik creatieve ambachten in de spotlight zet.