Geweldige inhaker van Boskalis

Leuke inhaker, ook mogelijk voor jou!

07 april 2021

Ik heb een mega zwak voor steengoede inhakers. En ik ben niet de enige. Met een steengoede inhaker bedoel ik niet ‘fijne feestdagen’, nee…dan bedoel ik een écht goede inhaker!

Een aantal jaar geleden was ik copywriter op een goed aangeschreven reclamebureau. Ik maakte deel uit van een creatiefteam. De hele dag ben je dan bezig met het zoeken van de juiste invalshoek, leuke woordgrappen, gave inhakers…you name it. Ik denk dat daar de liefde voor goede inhakers – lekkere copy – is ontstaan.

Waarom is een goede inhaker zo leuk?
Met een inhaker speel je doorgaans in de op de actualiteit. Dit kan een bepaalde dag zijn, een evenement óf iets wat er zich afspeelt in de wereld. Zo speelde Hema laatst geniaal in op het schandaal van minister Ollongren die haar notities per ongeluk liet fotograferen. En wat dacht je van Boskalis die voor de ogen van de hele wereld dat mega vrachtschip in het Suez-kanaal lostrok. Beide bedrijven haakten in op de actualiteit, en koppelden dit aan hun dienstverlening. Hierbij een paar voorbeelden van o.a. Boskalig, Hema, Andrelon en het WNF.

inhaker hema

Inhaker Hema – schandaal met minister Ollongren

Geweldige inhaker van Boskalis

Inhaker Boskalis – Vastgelopen vrachtschip Suez-kanaal

Blauwe vinkjes inhaker

Inhaker WNF – over de blauwe vinkjes op social media

Perfecte krul andrelon

Inhaker Andrelon – actualiteit met keeper Krul

Twaalf punten songfestival hema

Inhaker Hema – Songfestival winnaar Duncan Laurence

Ook jij kan inhaken!
Je hoeft absoluut geen grote speler te zijn om een leuke inhaker te bedenken. Als je een leuke inhaker bedenkt, ga dan niet twijfelen of het wel bij je bedrijf past. Moet je erom lachen met je team, waarom niet plaatsen? Het hoeft niet altijd stijf en formeel te zijn. Sterker nog, als je wat meer van jezelf laat zien wordt dat gewaardeerd. De kunst is natuurlijk wel om snel te handelen. Je moet niet drie dagen later aankomen met jouw inhaker, want dan ben je niet meer actueel. Idee? Durven! Doen!

Tip: zorg wel dat je inhaker je bedrijf niet schaadt. Twijfel je? Toets het dan aan derden óf neem contact op met LOUC

Heb je een inhaker bedacht?
Maar weet je niet waar je heen moet met je uitvoering. Neem contact met me op en ik zwengel mijn vliegwiel voor je aan. Dan zorg ik ervoor dat jouw inhaker in no-time de wereld in gezwengeld wordt.