Sparringsdag

Sparringsdag: zet je content in één dag neer als een huis!

Klooi je maar wat aan met je social media? Of besteden jij en je team hier juist úren aan, maar levert het niet op wat je wil? Je voelt jezelf eenheidsworst en je loopt om wat voor reden dan ook vast in je externe communicatie. Dan gaat een sparringsdag jou op een snelle en efficiënte manier veel opleveren. Want in slechts één dag gaan we terug naar de essentie en kom je ’s avonds thuis met een bak ideeën aan content.

Laat je hoge hakken thuis, want brainstormen gaat het beste in je comfy kloffie! Dus kom gerust op je sneakers! – Malou van Loon

Contentcreatie waar je u tegen zegt!

Tijdens een sparringdag gaan we een dag lang een de slag met content voor jouw merk of bedrijf. We kijken hierbij waar jij en je team tegenaan lopen in de praktijk. We houden die problemen tegen het licht en vervolgens laat ik mijn ideeënmachine ratelen. Maar dat doe ik niet alleen, dat doen we samen. De ideeën die ontstaan maken we in één dag heel concreet, zodat jij daarmee een flinke poos vooruit kunt.

Wat gaan we doen tijdens een sparringdag?

 • Probleem analyseren – we houden o.a. de bestaande content tegen het licht
 • Het verhaal duidelijk krijgen
 • Wensen helder krijgen
 • Focus aanbrengen – op welke communicatiemiddelen ga jij je richten
 • Keuzes maken in de social media kanalen
 • Op zoek naar beleving rondom jouw merk of bedrijf!
 • Content bedenken voor de gekozen middelen
 • Je leert je content consequent inzetten
 • Daarnaast ben ik een hele dag jouw vraagbaak op zowel strategisch als operationeel vlak

Het is heel normaal als je even geen content inspiratie hebt. Daarom is de sparringsdag is voor veel bedrijven een geschikte dag, om in een heel korte tijd content te bedenken. En toch past deze dag niet iedereen. Want LOUC houdt van lef! Dus we gaan buiten de gebaande paden. Op jacht naar een beleving waarin jij durft te investeren. En natuurlijk hebben we het ook over de gebruikelijke communicatiekanalen zoals je website en je socials. Maar als je écht wilt opvallen, dan ben je hier aan het juiste adres!

Plan een kennismakingsgesprek óf claim direct jouw sparringsdag!

Sluit het aanbod niet geheel aan, dan mag je altijd contact opnemen. 

Deze praktische en creatieve sparringsdag levert mij op:

 1. Een solide communicatie basis
 2. Richting! Vooral omdat je keuzes gaat maken
 3. Bruikbare content voor minimaal 3 maanden
 4. Maar vooral, heel veel inspiratie!
 5. En…iets wat écht onderscheidend is.
Wil jij ook een content boost? Claim dan nu jouw sparringsdag!

Dit is waarom focus zo belangrijk is

Jij wil opvallen, toch? Precies. Begin klein en zorg dat de basis van je communicatie klopt. Kies vervolgens een aantal manieren om dit naar buiten te brengen. Dat kan bijvoorbeeld je website zijn in combinatie met je socials én nog een ander communicatiemiddel. Maar kies de juiste middelen die bij jouw merk of organisatie passen. En zorg dat welke middelen je ook kiest, goed en consequent gaat gebruiken. Uitbouwen kan altijd nog.

Kleine side note: draag wat je fijn vindt!

De sparringsdag is vooral een gezellige en ongedwongen dag. Als je ontspannen bent, ben je het creatiefst. Ik moedig je aan om daarom lekker in comfortabele kleding te komen, zodat ook jij er heerlijk ontspannen bij zit.

Is één dag sparren genoeg?

Ben je na één dag sparren hé-le-maal aan? Maar zou je langere ondersteuning prettig vinden? Ik coach ook. En naast het coachingstraject biedt ik ook contentproductie op maat. Dit zijn de mogelijkheden:

 • Contentcoaching

Aan de zijlijn blijf ik betrokken en adviseer ik je wanneer je vastloopt voor een periode van minimaal drie maanden. 

 • Contentproductie op maat

In sommige gevallen ligt er een specifieke wens. Als contentproducer denk ik graag conceptmatig mee. Naast mijn coaching- en adviestrajecten werk ik graag aan specifieke projecten. Enkele voorbeelden zijn podcasts, productiewerk en experience marketing.

Wil je weten of de sparringsdag geschikt is? Neem dan contact op voor meer informatie.